Permis de mic trafic anulat pentru 2000 de ţigarete

tigari dosite in masinaEchipa comună de control din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Stânca a descoperit ascunse şi nedeclarate în bordul unui autoturism, 2.000 de ţigarete cu timbru R. Moldova.

În data de 8 septembrie, în jurul orei 20.50, s-a prezentat în Punctul de Trecere a Frontierei Stânca, pentru efectuarea formalităţilor necesare trecerii frontierei, pe sensul de intrare în ţară, Andrian C., de 33 de ani, cetăţean R. Moldova, conducând un autoturism înmatriculat în Moldova.

Pentru valorificarea unei informaţii, poliţiştii de frontieră au solicitat inspectorilor vamali efectuarea unui control amănunţit asupra autoturismului.

În urma controlului efectuat, echipa comuna formată din poliţişti de frontieră şi inspectori vamali a descoperit ascunsă şi nedeclarată în bordul autoturismului, cantitatea de 2.000 ţigarete marca Red&White, cu timbru de acciză Republica Moldova.

Autoritatea vamala a luat măsura ridicării ţigaretelor în valoare de 450 lei şi reţinerea autoturismului şi a sancţionat persoana în cauză cu amendă contravenţională în valoare de 5.000 lei, iar poliţiştii de frontieră au dispus anularea permisului de mic trafic emis pe numele cetăţeanului R. Moldova.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *