USL va ceda un post de parlamentar UNPR. Vezi cine l-ar putea obţine!

liliana-mincaUniunea Social Liberală (USL) va fi nevoită să cedeze un post de parlamentar aferent judeţului Botoşani Uniunii pentru Progresul României (UNPR). PSD şi UNPR au încheiat, în urmă cu câteva luni, un protocol de colaborare, iar una dintre condiţii a fost includerea unui număr de lideri UNPR pe poziţiile eligibile la alegerile parlamentare.

Asta face ca unul din cele peste 20 de posturi cedate de PSD către UNPR să se regăsească şi în judeţul Botoşani. Se pare că social-democraţii vor trebui să cedeze UNPR-iştilor candidatura pe Colegiul senatorial Darabani, pe care îl reprezintă acum Liviu Câmpanu.

Surpriza şi mai mare o reprezintă numele candidatului UNPR pentru Colegiul senatorial Darabani. UNPR-iştii iau în calcul două nume: Liliana Mincă Ghervasuc- fosta directorare a Companiei Naţionale Loteria Română, iar cel de-al doilea este Liviu Câmpanu.

Cele mai mare şanse le are Liliana Mincă Ghervasuc, care a trecut în luna decembrie 2011 de la Partidul Conservator la UNPR. Ea este originară din Botoşani. Politiciana de 43 de ani a fost director la Loteria Română între 2006- 2009, dar şi preşedinte la Agenţia Naţională de Control a Exporturilor (în perioadele 2005- 2006 şi 2009).

2 thoughts on “USL va ceda un post de parlamentar UNPR. Vezi cine l-ar putea obţine!

  1. Acest domn doctor ratat care n-a facut nimic in tot timpul cit a fost in politica ar trebuie sa se retraga sau sa fie retras din rindul celor ce ar putea obtine votul electoratului caci nu merita de loc sa fie investit cu asemenea incredere. Si mai ales sa nu ca cumva sa fie adevarat zvonul care circula prin tirg ca in caz ca nu iese parlamentar ar vina un post de consul pe undeva. Ca sa fie cineva consul este necesar sa stie meserie, sa cunoasca locul si problemele lui si sa de priceapa la ceva ori el nu se pricepe la nimic decit la smecherii. Aviz celor ce pot decide asa ceva. Dar ma intreb oare nu se poate gasi in toata lumea sta mare oameni corecti valorosi seriosi care se pricep la ceva si tot ratatii si neispravitii astia sa ne reprezinte si miine ca si pina acum?

  2. Oamenii corecti si valorosi au fost inlaturati pentru a nu-i pune in postura proasta pe parvenitii, impostorii, hotii, imbecilii si mancatorii de rahat care ne conduc de peste 20 de ani!! Mare pacat ca doar o mahalagioaica ca Liliana Minca mai poate reprezenta interesele poporului! Sper ca electoratul sa se destepte si sa sanctioneze corespunzator aceste actiuni impotriva naturii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *