Andrei Dolineaschi: Vom propune în funcţii de conducere la nivel central oameni valoroşi din PSD

Presedintele executiv al PSD, Andrei Dolineaschi
Presedintele executiv al PSD, Andrei Dolineaschi

Deputatul PSD Botoşani, Andrei Dolineaschi, a declarat că oamenii valoroşi  din PSD Botoşani vor fi propuşi să ocupe funcţii importante de conducere la nivel central. Asta şi dacă rezultatul de la alegerile din decembrie va fi favorabil acestei formaţiuni politice.

Dacă este cu adevărat un om valoros, îl propunem în funcţie de conducere. Asta şi dacă scorul electoral ne arată că suntem oameni serioşi. Vom propune oameni în toate structurile de conducere de la Guvern„, a spus Dolineaschi.

Acesta susţine că datorită calităţii profesionale, Gheorghe Marcu a obţinut o astfel de funcţie la nivel central, respectiv cea de vicepreşedinte a Comisiei Naţionale de Valori Mobiliare.

Este o poziţie care ne onorează şi pe noi ca oameni politici, ca PSD şi cred că şi pe locuitorii judeţului Botoşani. Domnisa sa într-o lună, o lună şi ceva, va prelua mandatul în cadrul CNVM„, a spus Dolineaschi.

2 thoughts on “Andrei Dolineaschi: Vom propune în funcţii de conducere la nivel central oameni valoroşi din PSD

  1. Intai ..cautati sa aduceti oameni de valoare! Sau deja aveti.. doamna Hunca sau domnul Hunca. Mari valori, mari caractere! Ati tras o mare teapa romanilor pe 10 iunie, in iarna …, se intoarce roata puisor, numai minciuni ai spus si ai promis pentru doua campanii ….. sigur nu te vom mai vota! FII SIGUR domnule Andrei!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *