Şapte PSD-işti vor să fie parlamentari. Vezi cine sunt ei!

parlamentul RomanieiŞapte membri ai Partidului Social Democrat vor să participe la alegerile parlamentare din 9 decembrie în calitate de candidaţi fie la Senat, fie la Camera Deputaţilor. Printre cei înscrişi în competiţia internă se află preşedintele executiv, deputatul Andrei Dolineaschi, deputatul Costică Macaleţi, preşedintele organizaţiei de tineret, Răzvan Rotaru, vicepreşedinta CJ Doina Federovici, dar şi Tamara Ciofu, Mihai Baltă şi Marius Budăi.

Doritori avem. Pe de altă parte, vom face analize sociologice să vedem care este cea mai bună situaţie. Dorim să fie oameni verticali care să nu trădeze electoratul”, a afirmat preşedintele executiv Andrei Dolineaschi.

Cele nouă posturi de parlamentari ale USL vor fi împărţite între PSD şi PNL. PDS va avea cert un senator şi trei deputaţi, iar PNL tot un senator şi trei deputaţi.

One thought on “Şapte PSD-işti vor să fie parlamentari. Vezi cine sunt ei!

  1. O cunosc de cca.20 ani pe doamna Dr.Ciofu si cred cu sinceritate ca merita sa fie parlamentar.Am citit unele mesaje si pareri, cu privire la activitatea doamnei doctor si practic am ramas consternata cum unii oameni pot scrie asa ceva.Nu e admis sa dai cu parerea despre activitatea profesionala a unui medic ,cind tu un simplu cititor al unui articol din ziar ,nu ai facut o zi de garda , nu ai salvat viata unui copil , nu ai facut fercit nici un parinte.Dar cititorii de bun simt si-au dat seama ca sunt mesaje la comanda menite sa denigreze un om de mare onoare .Se pare ca in familia marelui partid P.S.D. persoane ca doamna doctor Ciofu nu pot sa-si gasesca locul .Atunci noi votantii ne intrebam -ce sa votam ?- asa zise doamne care dau din coate ,pe unii care se muta de la un partid la altul ….. Nu se mai cauta decenta , inteligenta si profesionalismul ,se cauta … perversitate si laturi.
    Cu stima Dr.NITURA S.E.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *