Cosmin Andrei a depus plângere penală împotriva unui tânăr care a postat un mesaj împotriva lui pe Facebook

facebook Ciprian CimpanViceprimarul Botoşaniului, Cosmin Andrei, a făcut, joi, plângere penală împotriva unui tânăr care a postat un comentariu cu caracter ofensator pe Facebook. Ciprian Cîmpan insinuează că viceprimarul ar fi fost „dealer de etnobotanice”.

Stau şi mă întreb de ce s-au apucat unii de politică şi nu au rămas dealeri de etnobotanice…”, scrie Cîmpan.

Cosmin Andrei consideră că mesajul respectiv îi afectează imaginea şi a cerut procurorilor să îi ceară celui care l-a postat să aducă dovezi.

Nu m-am ocupat şi nici nu mă ocup direct sau prin interpuşi în activităţi de acest gen. Nemulţumirea celui care a postat mesajul pleacă de la faptul că activitatea noastră nu este compatibilă cu activitatea ADOR, el fiind membru al acestei asociaţii„, a spus Andrei.

Viceprimarul explică faptul că asocierea dintre el şi dealerii de etnobotanice a fost făcută după ce un spaţiu care aparţine soţiei sale a fost închiriat unui comerciant de îngrăsământ de flori.

4 thoughts on “Cosmin Andrei a depus plângere penală împotriva unui tânăr care a postat un mesaj împotriva lui pe Facebook

  1. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Andrei a tras ceva sigur că vorbește numai tâmpenii, după cum ne-a obișnuit deja.

    Nu văd de ce activitatea primăriei ”nu este compatibilă” cu dorințele unor cetățeni. PRIMĂRIA TREBUIE să asculte de dorințele și activitățile cetățeanului și să vină în întâmpinarea lor.

    Nu sunt membru ADOR, sunt un simplu iubitor de animale. Oare acest Cosmin Andrei consideră că membrii ADOR sunt singurii iubitori de animale din tot Botoșaniul?!?! Ce minte îngustă!

    ”Viceprimarul explică faptul că asocierea dintre el şi dealerii de etnobotanice a fost făcută după ce un spaţiu care aparţine soţiei sale a fost închiriat unui comerciant de îngrăsământ de flori.”

    AHA! Deci există o explicație! Deci există o Mătușa Tamara și în cazul lui Cosmin Andrei.

    Îngrășământ de flori care se vinde la ora 1 noaptea… CHIAR NE CREDEȚI PROȘTI? Chiar credeți că ne puteți insultați indeligența in halul ăsta?

    Nu aveți treburi urgente și importante la primărie altele decât urmăritul conturilor PERSONALE de Facebook?

    Suntem doar niște vite votante pentru voi?!

    RUȘINE! RUȘINE! RUȘINE!

  2. ”Viceprimarul explică faptul că asocierea dintre el şi dealerii de etnobotanice a fost făcută după ce un spaţiu care aparţine soţiei sale a fost închiriat unui comerciant de îngrăsământ de flori.” Un spatiu al sotiei sale? Dar in declaratia de avere nu apare nici un spatiu, despre ce vorbim aici? A omis cumva sa-l treaca? Si ce a mai omis?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *