Botoşăneanul Ovi Cernăuţeanu pregăteşte o piesă cu Laurenţiu Duţă

Botosaneanul Ovi s-a hotarat sa ia cu asalt si piata muzicala din tara, nu numai pe cea din strainatate. Astfel, artistul a facut recent o vizita la studioul de inregistrari al lui Laurentiu Duta, pentru a lucra impreuna la o piesa.

Interesant este faptul ca cei doi s-au cunoscut nu in Romania, ci la un campus de compozitie, in 2011, ce s-a tinut in Copenhaga. Inca de atunci, acestia au planuit sa scrie o melodie, insa cum timpul nu le-a permis niciunuia, acest lucru a fost amanat pana de curand. Cum Ovi era venit la Constanta, pentru recitalul din cadrul Festivalului de la Mamaia 2012, si-a planificat si doua zile pentru a-i face o vizita lui Laurentiu Duta si de a finaliza materialul de 1 an vorbit.

Laurentiu este unul din cei mai importanti compozitori si artisti din muzica pop romaneasca, din ‘90 incoace. A reusit sa se mentina modern de-a lungul timpului si a adus un sound special pe piata muzicala autohtona. Nu cred ca are nevoie de laudele mele, dar a fost o bucurie sa scriu alaturi de el. Pe deasupra, este si un tip foarte modest, asta in ciuda succesului pe care-l are.”, a declarat Ovi.

Sursa: Ciao

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *