Tariful la locul de joacă din Parcul „Mihai Eminescu” va fi redus

loc joaca parcul mihai eminescuTariful la locul de joacă din Parcul „Mihai Eminescu”, aflat în administrarea Serviciul de Administrare Baze Sportive, va fi redus. Executivul Primăriei Botoşani a convocat, vineri, o şedinţă extraordinară, în cadrul căreia vor fi supuse spre aprobare două proiecte de hotărâre, un proiect privind rectificarea bugetului local al municipiului, iar un altul vizează aprobarea noilor tarife de închiriere a serviciilor prestate de Serviciul public de administrare baze sportive în zona de agrement constituită pe structura lacului din parcul „Mihai Eminescu”.

Tariful la spaţiul de joacă va fi redus de la 21 lei pe oră la 11 lei pe oră de copil. Hotărârea trebuia să fie introdusă pe ordinea de zi a şedinţei din luna august, lucru care nu s-a întâmplat.

2 thoughts on “Tariful la locul de joacă din Parcul „Mihai Eminescu” va fi redus

  1. Ovidiu Portariuc: Promit că voi fi primarul tuturor botoşănenilor
    Este o victorie în primul rând a botoşănenilor. Oamenii au ales schimbarea, o schimbare reală, o schimbare pe care o vom realiza începând de mâine. Le mulţumesc pentru votul acordat. Promit că voi fi primarul tuturor botoşănenilor, nu doar a celor care m-au votat. Vreau în primul rând să mulţumesc echipei, celor care au fost alături de mine, atât din PSD, cât şi din PNL şi PC. Incepand de maine, programul nostru va intra in derulare, dupa cum am promis. Este o lectie pentru mine, in ceea ce inseamna a nu te indeparta de oameni, a nu pierde contactul cu alegatorii, a fi mereu in mijlocul oamenilor. Si asta mi-am propus, sa fiu cat mai putin in birou si cat mai mult intre oameni”. Mai multe puteti citi http://www.portariuc.ro
    Cei 50 000 lei puteau fi folositi pentru cheltuielile cu terenul de joaca iar copii aveeau acces gratuit. Asa am avut concurs de miss, cu participante numai din alte orase, multa mizerie, distrugeri etc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *