Puncte termice transformate în cluburi pentru pensionari

ovidiu portariucAproximativ cinci puncte termice care sunt disponibile la această dată vor fi transformate în cluburi pentru pensionari. Primarul municipiului Botoşani, Ovidiu Portariuc, susţine că punctele termice vor fi renovate, în aceste cluburi urmând să aibă acces pensionarii din zonă.

Acolo vor putea să socializeze, să stea la un ceai, să joace un şah, să discute orice. Urmează să facem o evaluare a necesarului pentru renovare„, a precizat Portariuc.

Municipalitatea a realizat un inventar al punctelor termice existente în oraş şi a constatat că doar în jur de patru sau cinci ar mai fi disponibile. Potrivit primarului, restul punctelor termice sunt închiriate şi găzduiesc de la mici ateliere de mobilă până la spălătorii auto.

One thought on “Puncte termice transformate în cluburi pentru pensionari

  1. Foarte buna ideea primarului !!!
    Vine iarna si pensionarii nu mai au unde sa se adune sa schimbe o vorba sa joace un sah, o tabla sau sa bea o cafea sau un ceai la un pret convenabil. Ar fi bine sa se doteze si cu asemenea automate sau sa se incurajeze micii intreprinzatori care sa ofere asemenea produse la un pret sub cel de pe piata. S-ar putea asigura chiar o subventie pentru acesti intreprinzatori de catre primarie, printr-o hotarare a Cosiliului Local.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *