Poliţistul care a luat mită vrea în libertate

agentul Ioan DurneaPoliţistul de proximitate care a fost prins luni luând mită a cerut să fie pus în liberttae.  Agentul Ioan Durnea, de 40 de ani, a făcut la Curtea de Apel Suceava recurs la decizia Tribunalului Botoşani are arest preventiv pentru 29 de zile.

Agentul de 42 de ani din cadrul Biroului de Ordine Publică al Poliţiei Municipiului Botoşani – Compartimentul Proximitate, a fost surprins, luni după amiază, în flagrant, când a pretins şi primit suma de 500 lei, de la o persoană cunoscută, cercetată pentru săvârşirea infracţiunii de „distrugere”, în scopul avantajării situaţiei juridice a acesteia, în sensul omisiunii sau atenuării tragerii la răspundere penală.

El a fost reţinut pe timp de 24 de ore, iar marţi a fost prezentat în faţa judecătorilor Tribunalului Botoşani cu propunere de arestare preventivă. El a primit mandat de 29 de zile.

Între timp, marţi dimineaţă, Ioan Durnea a demisionat din Poliţie.

One thought on “Poliţistul care a luat mită vrea în libertate

  1. La 40 de ani a facut apel la Suceava, iar la 42 de ani a fost prins in flagrant luand mita …Aaaaaaaaaaaa, deci a facut apel stiind ca va lua mita !?! Sau nu ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *