Mopedist botoşănean, rănit grav pe raza judeţului Suceava

accident mopedUn tânăr de 25 de ani din comuna Corlăţeni, judeţul Suceava, a fost rănit grav pe raza judeţului Suceava, după ce a căzut de pe un motoscuter. Marţi, în jurul orei 06.20, Poliția orașului Vicovu de Sus a fost sesizată despre faptul că pe DN 2E, în interiorul localității, s-a produs un accident de circulație soldat cu vătămarea corporală a unei persoane, potrivit Inspectoratului de Poliţie Suceava.

La fața locului s-a deplasat echipa operativă care a identificat martorul A.Lucian și care a declarat că în jurul orei 06.00, C.Cătălin, de 25 de ani, din comuna Corlățeni, județul Botoșani, în timp ce se deplasa pe un moped pe DN 2E, din direcția comuna Vicovu de Jos spre comuna Straja, fiind în stare de ebrietate, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers și a căzut în șanțul din partea dreaptă pe sensul de mers. În urma impactului a rezultat rănirea gravă a lui C.Cătălin. Martorul A.Lucian a mai declarat că s-a deplasat cu scuterul împreună cu C.Cătălin până în fața Grupului Școlar „Ioan Nistor” din localitate, unde a coborât de pe scuter.

De acolo C.Cătălin și-a continuat drumul, fiind singur pe moped, iar după circa 150 metri a fost găsit de A.Lucian căzut în șanțul de pe partea dreaptă a părții carosabile. În momentul sosirii echipei la fața locului nu a fost identificat vreun moped în preajma locului producerii evenimentului, iar A.Lucian a precizat că nu poate oferii detalii despre locul unde s-ar afla mopedul întrucât la ora producerii evenimentului se afla în stare de ebrietate.

            Victima C.Cătălin nu a putut fi testată cu aparatul alcooltest, dar i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. În urma măsurilor întreprinse, motoscuterul implicat a fost identificat la locuința lui A.Cătălin, de 23 ani, din orașul Vicovu de Sus. Fiind audiat cu privire la modalitatea în care motoscuterul a ajuns la domiciliul său, acesta a declarat că în jurul orei 08 .15 a fost apelat pe telefonul mobil de către G.Nicolae, de 27 ani, din oraşul Vicovu de Sus care i-a comunicat că motoscuterul implicat în evenimentul rutier se află în lunca râului Suceava. Totodată A.Cătălin a mai declarat că G.Nicolae și A.Lucian au ascuns motoscuterul după producerea accidentului. După discuţie A.Cătălin a mers la locul indicat, a găsit motoscuterul şi l-a adus acasă pe străzile lăturalnice, pentru a nu fi văzut de cineva.

            Motoscuterul, neînregistrat în circulaţie pe teritoriul Românei, a fost verificat, ocazie cu care s-a stabilit că figurează a fi sustras de pe teritoriul Germaniei. În continuare vor fi efectuate cercetări față de toate persoanele implicate în eveniment, urmând a se stabili încadrarea juridică și vinovăția fiecăruia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *