Activitatea managerială de la Modern Calor, luată la verificat

Modern Calor porti deschiseActivitatea societăţii Modern Calor va fi verificată, pentru că există deficienţe grave în ceea ce priveşte managementul, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, primarul Ovidiu Portariuc. El susţine că cetăţenii municipiului Botoşani vin în număr mare la Primărie şi se plâng de existenţa unor facturi la încălzire în spaţiile comune, primarul acuzând totodată lipsa de comunicare şi atitudinea pe care o au în relaţia cu cetăţenii reprezentanţii Modern Calor. Edilul municipiului Botoşani va numi o comisie de control care va verifica, de săptămâna viitoare, activitatea conducerii Modern Calor din ultima perioadă.

Conducerea Modern Calor ar trebui să-şi eficientizeze activitatea şi din competenţă managerială să poată ajunge la rezultate mai bune, nu prin transferarea costurilor asupra cetăţenilor. Aştept din partea lor o altă atitudine vizavi de relaţia cu cetăţenii, de modul în care comunică. Trebuie să înţeleagă că sunt în slujba cetăţenilor şi nu deasupra lor, aşa cum au fost trataţi până acum„, a precizat Portariuc.

Portariuc susţine că Modern Calor are la această dată datorii de 5 milioane lei şi că reprezentanţii societăţii au solicitat subvenţie în avans de 1,5 milioane lei. Ei au de încasat de la populaţie undeva la 4 milioane lei.

Noi am înaintat mai departe, către minister, cererea lor de ajutor, dar nu avem cum să le punem la dispoziţie această subvenţie în avans„, a adăugat Portariuc.

Pe 20 septembrie, urmează să aibă loc o întâlnire între reprezentanţii Primăriei şi asociaţile de proprietari, unde este invitată şi conducerea Modern Calor.

One thought on “Activitatea managerială de la Modern Calor, luată la verificat

  1. „Portariuc susţine că Modern Calor are la această dată datorii de 5 milioane lei şi că reprezentanţii societăţii au solicitat subvenţie în avans de 1,5 milioane lei.” Daca Modern Calor are asemenea datorii, de ce Diaconu Ion,-director gen.,Cracana Sergiu-dir.tehnic, Sandu Florin-dir.com. si Agapie Denisia-dir.ec. au primit premii la sfarsit an 2011 pentru indeplinirea asa-zis-ilor parametri economici???Stiti ce salarii au?si ce fonduri de protocol isi aloca lunar,trimestrial si pluseaza per an aceasta conducere?ce drumuri fac la asa-numitele seminarii,studii si specializari la munte(Sinaia)sau la mare(Constanta).Stiti ca din anul 2009 si pana-n prezent sunt persoane”elita”din Modern C.care merg in Suedia,Austria pe banii societatii? Primarule Portariuc da-i afara!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *