Măsuri de securitate sporite în zona Parcului Tineretului dispuse de municipalitate

ghetouri parcul tineretuluiReprezentanţii Primăriei Botoşani au decis luarea unor măsuri în Parcul Tineretului, după ce mai mulţi locuitori din zonă s-au plâns primarului de stările conflictuale tot mai dese şi nesiguranţa care există în această zonă. Potrivit primarului Ovidiu Portariuc, in Parcul Tineretului vor fi montate camere video pentru a monitoriza zona respectivă, însă va fi realizat şi un post fix de jandarmi. De asemenea, primarul a cerut prezenţa sporită a Poliţiei Locale în zonă.

Astăzi am primit vizita reprezentanţilor locuitorilor din Parcul Tineretului. Acolo există o situaţie conflictuală, o stare de insecuritate, resimţită de toţi locuitorii din zonă şi va trebui să luăm măsuri urgent. E clar că în zona Parcului Tineretului trebuie restabilită ordinea şi cetăţenii trebuie să fie protejaţi„, a spus Portariuc.

Aproximativ 1000 de semnături au fost strânse de la locatari în acest sens.

Situaţia existentă a fost tolerată de prea mult timp, foarte mulţi închizând ochii până acum, considerând că problema nu este reală„, a mai spus primarul municipiului Botoşani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *