Nereguli constatate de Corpul de control al preşedintelui CJ în spitale

Maternitatea BotosaniNereguli constatate de către Corpul de control al preşedintelui Consiliului Judeţean, Florin Ţurcanu, la spitalele din judeţ. Verificările s-au făcut în urma unor sesizări privind eventuale furturi din materialele de construcţii la spitalele care au intrat în reabilitare. Potrivit preşedintelui Consiliului Judeţean, la Maternitatea Botoşani toate cele 135 de calorifere au dispăruit peste noapte, în timp ce uşile şi geamurile de la clădire, care au fost înlocuite, au fost luate chiar şi de medici.

„Lucrurile au stat ca pe moşia unuia care vrea să facă cum vrea el şi ce vrea el. Dar acolo sunt bani publici şi este domeniu public. Am găsit nereguli destul de mari. La Maternitate, din 135 de calorifere au dispărut toate, uşile şi geamurile le-au luat şi medicii, că ar fi ale lor. Este o nebunie şi erau înregistrate în contabilitate„, a spus Ţurcanu.

Preşedintele Consiliului Judeţean a cerut Comitetului director al Spitalului Judeţean să ia măsuri în acest caz şi să dispună delegarea unei persoane la fiecare spital, care să se ocupe cu partea organizatorică a unităţii. Verificările în spitale dispuse de preşedintele CJ au iscat şi nemulţumiri în rândul personalului.

Toţi dau din colţ în colţ. Au spus că au venit ruşii peste ei, că ce înseamnă atâtea verificări, că au stat liniştiţi până acum„, a adăugat Ţurcanu.

One thought on “Nereguli constatate de Corpul de control al preşedintelui CJ în spitale

  1. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    ce ar fi daca am face si noi verificari la angajarile pe care le ati facut in consiliul judetean dar si la ce insemana plati penntru investitii……

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *