Oficial! Şase botoşăneni internaţi în spital în Franţa. Vezi numele!

accident FrantaAutorităţile din Botoşani au primit confirmarea oficială a spitalizării în Franţa a şase persoane din Botoşani. Este vorba despre patru femei şi doi bărbaţi, doi dintre ei soţ şi soţie. În Spitalul Toulour Sainte Anne sunt internaţi soţii Constantin (39 de ani) şi Maria Mitel (37 de ani), din Vorona, Ana Anuţă (52 de ani) din Bajura- Darabani, dar şi Ana Păscăreanu (35 de ani), din localitatea Dealu Mare. Toţi pacienţii au suferit fracturi, starea Anei Păscăreanu fiind mai gravă.

De asemenea, în Spitalul Draguignon a fost internată Matei Claudia (34 de ani) din Darabani, iar în Spitalul „La conception” Dan Cosmin Ciubotaru (22 de ani) din satul Ghireni- Coţuşca.

Vă reamintim că în urma accidentului din Franţa au fost rănite 42 de persoane.

Patru dintre persoanele rănite după răsturnarea unui autocar cu români în Franţa sunt în continuare la reanimare, anunţă Prefectura din Var.

Cincisprezece persoane vor rămâne internate, iar pentru unele sunt necesare intervenţii chirurgicale, iar alte 15 vor fi externate curând, conform autorităţilor locale. Opt răniţi deja au părăsit spitalul.

Consulul general al României din Marsilia, Ioan Morar, a vizitat şase pasageri internaţi, printre care se numără un copil de 14 ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *