Încă patru cadre didactice admise în Corpul experţilor în educaţie, în urma contestaţiilor. Vezi cine sunt!

Rodica Mighiu, purtator de cuvant al ISJ
Rodica Mighiu, purtator de cuvant al ISJ

Patru cadre didactice au fost admise în Corpul naţional de experţi în management educaţional, în urma contestaţiilor. Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Şcolar Judeţean, în seria III-a a concursului de selecţie a cadrelor didactice au fost înscrise on-line 90 de persoane, iar în final 55 de profesori au promovat concursul. Din cei 11 candidaţi respinşi, patru au depus contestaţii, comisia stabilind în cele din urmă ca toţi cei patru profesori să fie declaraţi admişi. Este vorba de Lavinia Elvira Ghineţ, Anamaria Tănase, Daniela Petronela Şlincu şi Constantin Oboroceanu.

Au fost reevaluate dosarele şi cei patru au fost admişi„, a spus Rodica Mighiu, purtător de cuvânt al Inspectoratului Şcolar Judeţean.

În prima etapă au fost selectaţi în Corpul experţilor 303 profesori, în etapa a doua 50, iar în etapa a treia 59.

2 thoughts on “Încă patru cadre didactice admise în Corpul experţilor în educaţie, în urma contestaţiilor. Vezi cine sunt!

  1. Comisia a evaluat initial foarte bine dar…s-au facut interventii
    s-au completat dosarele cu acele acte ( desi nu este legal) ca sa ajunga la fix 70 puncte…altfel nu ar fi fost numiti directori.
    E cam cusuta cu ata alba!!!!

  2. oare acele acte care au dus la recompletarea dosarului cum au fost procurate?trebuiau sa fie admise si aceste persoane cu nume sonore..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *