Accident la Răchiţi! O femeie a fost rănită

accident rachiti Un accident soldat cu rănirea unei femei a avut loc, luni după-amiază, pe raza comunei Răchiţi, la ieşirea din municipiul Botoşani spre Săveni. Un VW Golf, care circula spre Botoşani, a intrat pe contrasens şi a lovit o Skoda Octavia, care circula din sens opus.

Se pare că şoferul VW Golf, Ovidiu Duduman, de 20 de ani, circula cu viteză. După ce a acroşat Skoda, maşinma acestuia a continuat deplasarea, oprindu-se pe un teren viran. La impactul cu parapetul, o roată a VW a fost smulsă.

accident rachiti În urma accidentului, au fost avariate maşinile, iar soţia şoferului Skodei (Vasile Chirilă, de 50 de ani) a fost rănită şi transportată cu ambulanţa la spital.

„Conducătorul autoturismului VW Golf a pierdut controlul volanului într-o curbă la dreapta, împrejurare în care pătrunde pe contrasens şi pătrunde în autoturismul Skoda care circula dinspre Botoşani către Săveni. În urma accidentului a rezultat avarierea autoturismelor şi rănirea uşoară a unei persoane”, a declarat agentul Gabriel Jora de la Biroul rutier al Poliţiei municipiului Botoşani.

accident rachiti Autoturismul Skoda avea numere de germania şi tocmai a fost adus în ţară.

Şoferii nu se aflau sub influenţa alcoolului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *