Florin Ţurcanu: Nu vrem să schimbăm cu orice preţ un om, pentru că vreau să pun acolo un liberal

Florin Turcanu
Florin Turcanu

Preşedintele PNL Botoşani, Florin Ţurcanu, recunoaşte că nu are oameni  în partid suficient de bine pregătiţi, are să ocupe anumite funcţii de conducere.  El se declară mulţumit însă că nu a numit pe funcţii oameni slab pregătiţi, care dacă au existat şi presiuni în acest sens. Ţurcanu susţine că vor fi promovaţi în funcţii doar liberalii care sunt competenţi, în caz contrar vor fi promovaţi alţii, chiar dacă sunt din alte partide.

 „Analizăm acest aspect foarte bine. Sunt cu sufletul împăcat şi cu inima deschisă că nu am pus niciun om pe anumite funcţii, cum se aude că ăla nu şi-a făcut treaba, că a dat… Aşa ceva nu există. Voi încerca să promovez cei mai buni oameni pe care îi am, pentru că încă sunt probleme în ceea ce priveşte specialitatea lor. Eu aş vrea cu mare drag să fie toţi liberalii în funcţii de conducere, dar să fie cei mai buni. Dar deocamdată… asta este. Unde avem îi promovăm, unde nu promovăm pe alţii”, a spus Ţurcanu.

De altfel, sunt şefi de instituţii care au rămas pe funcţii, chiar dacă nu sunt din PNL. Un exemplu îl reprezintă directorii unor şcoli din judeţ care au fost păstraţi pe funcţii.

4 thoughts on “Florin Ţurcanu: Nu vrem să schimbăm cu orice preţ un om, pentru că vreau să pun acolo un liberal

  1. Domnule ,schimbarea şefului,bucuria proştilor…orice shimbare se face în baza unei evaluări,nu la întâmplare!dacă nu îndeplineşte criteriile de performanţă ce i-au fost impuse atunci out!dar dacă şi-a făcut treaba şi în subsidiar are alte preferinţe politice,(presupunând că postul a fost dobândit prin concurs,deci există un contract ferm)e clar că nu poate fi schimbat doar de a face moftul unuia sau altuia…

  2. MINCIUNI PT. FRAIERI!
    NE CREDETI TARE PROSTI… CATEVA CONTRAEXEMPLE:
    LA SCOALA 8 -DOROHOI PROPUS UN DIRECTOR COMPETENT?
    LA SC.5 DIN DOROHOI ATI PROPUS UN INVATATOR DEVENIT MAI APOI (LA ID)PROFESOR DE MUZICA ; LA SC.4 DOROHOI ATI ADUS O INVATATOARE DE LA SENDRICENI ( NICI MACAR NU ESTE ANGAJATA SCOLII 4), lA BROSCAUTI PRIMARUL IMBLA LA ISJ PT. SAVELIEV COMPETENT SI EL… LA LIC.SPECIAL DIN BT. IN LOCUL DL-UI RAILEANU( TOATA STIMA SI RESPECTUL PT.EL) A FOST PROPUSA O DIRECTOARE CE REPREZINTA UN EXEMPLU DE MORALITATE ,,IMPECABILA”…SI ASTEA SUNT DOAR CATEVA EXEMPLE…
    ATI INSELAT INCREDEREA SI ATI DEZAMAGIT COLECTIVE INTREGI DE CADRE DIDACTICE, PARINTI SI ELEVI.
    A DOUA OARA NU O SA MAI REPETAM GRESEALA DE A VOTA PNL.
    ( SI ASTA VA SPUNE UN TRECUT SUSTINATOR AL PNL )

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *