Dosar penal pentru braconaj piscicol în apele statului vecin

pescari pe prutÎn urma unei acţiuni desfăşurate pe linia prevenirii şi combaterii braconajului piscicol, poliţiştii de frontieră botoşăneni au întocmit dosar penal unui bărbat, care pescuia pe râul Prut, folosind unelte interzise de lege şi a trecut linia de frontieră dintre România şi R. Moldova.

În data de 31 august a.c., în jurul orelor 18.30, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Stânca, aflaţi în executarea unei acţiuni pe linia prevenirii şi combaterii braconajului piscicol, au descoperit o persoană de sex masculin care pescuia pe râul Prut şi a depăşit linia de frontieră dintre România şi R. Moldova.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii de frontieră au stabilit că persoana este cetăţeanul român Sorin C., de 42 de ani din localitatea Ripiceni ce desfăşura activităţi de pescuit folosind o plasă monofilament cu lungimea de aproximativ 40 de metri.

Poliţiştii de frontieră au întocmit pe numele bărbatului dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de braconaj piscicol şi trecere ilegală a frontierei de stat, documentele urmând a fi înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Săveni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *