Ultima repartizare a posturilor din învăţământ, pe 6 şi 7 septembrie

sedinta publica cadre didacticePeste 200 de posturi rămase libere în învăţământ vor fi repartizate în şedinţă publică pe 6 şi 7 septembrie, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului Şcolar Judeţean. Daniel Cojocariu, inspector resurse umane în cadrul IŞJ, a declarat că posturile vor putea fi ocupate de cei nerepartizaţi în şedinţele publice anterioare.

Este o etapă în care folosim toate mijloacele pe care le avem pentru a putea ocupa posturile. Problemele cu care ne confruntăm fac referire la cadre cu note şi care nu au putut fi rezolvate, respectiv la chimie, fizică, biologie, educaţie fizică. Ei au note, dar trebuie să găsim soluţii pentru că nu avem posturi. Mai avem şi inginerii de la restrângeri, de la Textil, unde trebuie să găsim soluţii„, a spus Cojocariu.

Tot pe 6 şi 7 septembrie vor fi date posturi, acolo unde este cazul, şi dascălilor pensionari. Aproape 60 de profesori pensionari au cerut prelungirea activităţii la catedră în acest an şcolar.

2 thoughts on “Ultima repartizare a posturilor din învăţământ, pe 6 şi 7 septembrie

  1. Ce mai conteaza?Oricum prin tot ceea ce face Ministerul Educatiei incurajeaza nepotismul si prostia la catedra.Astia-s mai rau decat comunistii!!!

  2. Ce caută pensionarii? mulţi profesori titulari în municipiu fac navetă la ţară, la zeci de kilometri, pentru ca domniile lor să ocupe posturile din oraş.
    Unde este dreptatea? de ce suntem neputincioşi? de ce suntem sufocaţi de nedreptate? când va fi respectată legea?
    Dacă pensionarii vor neapărat posturi să poftească la navetă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *