Festivitatea de deschiderea a noului an şcolar are loc pe 15 septembrie, cursurile încep pe 17 septembrie

mihaela hunca
Mihaela Hunca, inspector general al ISJ

Festivitatea de deschiderea a noului an şcolar va avea loc pe 15 septembrie, urmând ca elevii să înceapă cursurile pe 17 septembrie, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului Şcolar Judeţean. Mihaela Huncă, inspector general al IŞJ, a declarat că amânarea începerii noului an şcolar cu o săptămână era necesară în special pentru şcoli, care mai au timp să se pună la punct cu curăţenia.

Este foarte bine că se face deschiderea şcolii pe 15 septembrie, dată tradiţională pentru deschiderea cursurilor şcolare, iar pe 17 se vor putea începe efectiv cursurile. Şcolile au şi timpul să se pregătească până atunci cu o săptămână în plus. Având în vedere că şi săptămâna viitoare aproape toţi inspectorii merg la activităţile de consfătuire, vom putea să realizăm şi alte activităţi în săptămâna dinaintea începerii cursurilor şcolare. Cred că şi majoritatea copiilor s-au şi bucurat pentru o săptămână de vacanţă în plus„, a precizat Mihaela Huncă.

IŞJ urmează să primească de la Ministerul Educaţiei noua structură a anului şcolar.

4 thoughts on “Festivitatea de deschiderea a noului an şcolar are loc pe 15 septembrie, cursurile încep pe 17 septembrie

  1. FELICITARI PENTRU INTELEPCIUNE ,TICALOSII DE INAINTE AU CREZUT CA POT SCHIMBA SI ANOTIMPURILE ! DE PESTE 100 ANI ANUL SCOLAR INCEPE LA 15 SEPTEMBRIE !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *