Şocant! O femeie a dat foc unei case şi unei tinere de 23 de ani. Află motivul!

pompieri la interventieO tânără de 23 de ani, din municipiul Dorohoi, a ajuns la spital cu arsuri pe aproape întreaga suprafaţă corporală, după ce casa unde locuia a luat foc. Potrivit martorilor, incendiul a fost provocat de o femeie, care a intrat în locuinţa acesteia, a  stropit cu benzină, atât bunurile din imobil, cât şi pe tânără, după care a aprins un chibrit. Se părea că mobilul faptei a fost cearta de la acelaşi bărbat.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Nicolae Iorga” al Judeţului Botoşani a fost sesizat, sâmbătă, puţin înainte de ora 9.00, să intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit într-o locuinţă de pe strada Dumbrava Roşie, din municipiul Dorohoi. La locul indicat, s-au deplasat două echipaje din cadrul Detaşamentului de Pompieri Dorohoi, cu două autospeciale cu apă şi spumă. Ajunşi la locul intervenţiei, pompierii au găsit în faţa uşii de la intrarea în imobil, o tânără. Brândusa Dohotaru prezenta arsuri pe aproape tot corpul, dar era conştientă.

Pompierii au transportat victima într-o zonă sigură şi i-au acordat primul ajutor. Tânăra a fost preluată de un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă şi transportată la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate.         

Pompierii au intervenit pentru stingerea incendiului, care cuprinsese bunurile din toate încăperile. Intervenţia a durat mai puţin de o oră.

Femeia care a dat foc are acelaşi nume de familie cu victima. Frăguţa Dohotaru a fost ridicată de Poliţie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *