Deputatul Dolineaschi dispus să facă greva foamei, alături de Ţurcanu

Deputatul PSD Andrei Dolineaschi
Deputatul PSD Andrei Dolineaschi

Preşedintele executiv al PSD Botoşani, deputatul Andrei Dolineaschi, ar putea intra în greva foamei alături de preşedintele Consiliului Judeţean, Florin Ţurcanu, dacă autorităţile centrale nu vor aloca, în 2013, bani pentru drumul Botoşani- Iaşi sau Botoşani- Suceava. El a declarat, vineri, în cadrul şedinţei Colegiului Prefectural, că va face demersuri pentru alocarea de fonduri pentru modernizarea infrastructurii rutiere, însă, dacă nu va fi ascultat, va recurge şi el la proteste.

Domnul preşedinte Ţurcanu a recurs, printr-o declaraţie publică, la un gest extrem. Puneţi-mă şi pe mine acolo ca şi grevist al foamei pentru alocarea de nişte bani pentru drumurile naţionale„, a spus Dolineaschi.

Preşedintele Consiliului Judeţean, Florin Ţurcanu, a anunţat, pe 13 august, că va intra în greva foamei în cazul în care autorităţile centrale nu vor aloca, anul viitor, fonduri pentru reabilitarea drumului naţional Botoşani-Tg.Frumos. Acesta susţine că din cauza drumurilor proaste, investitorii ajung cu greu sau chiar deloc la Botoşani.

Preşedintele CJ ameninţă cu greva foamei. Vezi motivul!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *