Şeful Poliţiei Botoşani le-a sugerat agenţilor să meargă în misiuni pe bicicletă sau pe jos. Află motivul!

Viorel Serbanoiu, seful IPJ Botosani
Viorel Serbanoiu, seful IPJ Botosani

Poliţiştii botoşăneni ar putea pleca în misiuni pe biciclete. Şeful Inspectoratului Judeţean de Poliţie, Viorel Şerbănoi, a declarat, vineri, într-o confertinţă de presă, că la această dată numărul autoturismelor din dotare sunt insuficiente , drept pentru care poliţiştii vor apela cel mai probabil la bicicletele cu girofar pe care le-au primit în urmă cu şapte ani.

Potrivit acestuia, odată cu reînfiinţarea, de la 1 septembrie 2012, a posturilor de poliţie rurale sunt necesare mai multe maşini pentru intervenţii. Pentru că numărul de autoturisme din dotarea este mai mic decât numărul posturilor de poliţie, conducerea instituţiei le-a sugerat agenţilor să folosească mersul pe bicicletă sau chiar pe jos.

O bicicletă, dacă o ai în dotare, nu cred că e o ruşine să o foloseşti.  E necesar şi mersul pe jos. Ca poliţist în comună, trebuie să cunoşti populaţia şi să te cunoască la rândul lor. Sunt multe case izolate, cu persoane în vârstă, neputincioşi, potenţiale victime ale unor infracţiuni. Eu nu cred că din maşină poţi să ajungi la ultima casă izolată”, a declarat Şerbănoiu.

71 de posturi de poliţie rurală vor fi reînfiinţate cu 1 septembrie la nivelul judeţului Botoşani.

4 thoughts on “Şeful Poliţiei Botoşani le-a sugerat agenţilor să meargă în misiuni pe bicicletă sau pe jos. Află motivul!

  1. Finul lui Flutur (seful preferat si de USL)cred ca s a angajat in politie ca auzise ca se merge pe biciclete!!!!!ha..ha..

  2. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Ar trebui sa fie si o proba cand se da la academie sau la scoala de subofiteri: proba mersului pe bicicleta! Ha ha ha!!!! E de rasul curcilor!!! In anul 2012 politistii sa mearga cu bicicleta!!! Bine ca sunt bani de schimbat masinile parlamentarilor si senatorilor si nu sunt bani pentru masini de politie! Cum pui un politist pe la 40 si ceva de ani sa invete sa mearga pe bicicleta?? Ha ha ha!!!!! Va fi amuzant tare!!

  3. sa te duci tuh la 04:00 , pe ploaie , pe ninsoare cu bicicleta la interventii sau la „case izolate” Impertinentule ! Sa-ti fie rusine ca ai ajuns pe acea pozitie in institutia politieneasca si n-ai fost la o interventie in viata ta … ca sa poti „sugera” subalternilor asemenea aberatii . Moldovean Tampit ce esti !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *