Peste 100 de directori de şcoli au fost schimbaţi din funcţii. Vezi cine sunt cei numiţi în locul acestora!

inspectoratul scolar BotosaniDecizie extrem de importantă luată, vineri, de Consiliul de administraţie al Inspectoratului Şcolar Judeţean. Acesta a decis destituirea mai multor directori de şcoli, dar şi păstrarea altora pe funcţiile de conducere. Printre directorii numiţi se numără şi o parte din cei care au fost destituiţi de Ada Macovei.

Potrivit datelor Inspectoratului Şcolar Judeţean, vor fi menţinuţi în funcţie directorii de la Colegiul Naţional „Mihai Eminescu”,  la Colegiul Naţional „A.T.Laurian”, dar şi la Grup Şcolar „Dimitrie Negreanu” sau Grup Şcolar Agricol.

De asemenea, în Consiliul de administraţie al IŞJ de vineri au fost înlocuiţi în funcţii şi şase inspectori şcolari.

Vezi lista directorilor de şcoli numiţi în funcţii: Directori

6 thoughts on “Peste 100 de directori de şcoli au fost schimbaţi din funcţii. Vezi cine sunt cei numiţi în locul acestora!

  1. Prost nu-i ala care face o greseala (adica am votat Usl si am spus Da la referendum) ci ala care repeta aceeasi greseala.

  2. TOTUL ESTE POLITIC; CINE DORESTE POST DE DIRECTOR ,,SPONSORIZEAZA” / ,,CE NOI AM FACUT DEGEABA CAMPANIE SI AM SPONSORIZAT DEGEABA ?” -SPUN CEI CARE DORESC OCUPAREA DE FUNCTII…SI SUNT DESTUI!
    UNII, CARE AU PUTERE DE INFLUENTA, PRECIZEAZA SUTELE DE MILIOANE PE CARE VOR SA LE RECUPEREZE PRIN FACILITAREA OBTINERII UNOR POSTURI DE CATRE EVENTUALI DORITORI,ACESTIA DIN URMA FIIND DE CELE MAI MULTE ORI PERSOANE INCOMPETENTE SI DE MORALITATE INDOIELNICA; ( PRINTRE ACESTIA SE GASESC MULTI DIRECTORI CARE AU FOST NOU NUMITI) .
    MA ASTEPTAM LA O SCHIMBARE IN BINE DAR DEJA MI-E SILA DE CE FACE TURCANU SI GASCA LUI…
    GRESEALA DE A VOTA CU USL NU SE VA MAI REPETA.
    PT. MINE SI TOTI DIN SCOALA MEA ESTE CLAR, NU VOM MAI VOTA CU USL-UL …
    LA UNELE SCOLI ATI NUMIT DOAR DE DRAGUL DE A SCHIMBA DIRECTORUL, LA ALTELE ATI NUMIT NISTE ,,NIMENI” , ,,MEDIOCRI” CARE DESI AU VECHIME NU S-AU REMARCAT CU NIMIC BUN, LA ALTE SCOLI ATI NUMIT DIRECTORI PERSOANE DIN ALTE SCOLI JIGNIND ASTFEL INTREGUL COLECTIV PROFESORAL AL SCOLII RESPECTIVE, ETC…
    FOARTE URAT! TOATE ACESTEA NU SE UITA SI VA VOM TAXA LA VOT.

  3. Succes noilor directori si asteptam cu nerabdare rezultatela remarcabile pe care la vor obtine cei mai competenti directori din judet. Eu am inteles ca din acest moment vom avea cel mai eficient sistem de invatamint din tara adica;
    1. scoli moderne dotate cu material didactic, apa curenta, sisteme de canalizare, toalete interioare, caldura, curatenie:
    2. profesori calificati in mediul rural;
    3. vor derula proiecte europene;
    4. profesori fericitii cu salariile majorate (33%), tichete de masa si de vacanta, decontarea navetei, conditii optime pentru desfasurarea activitatilor;
    Am inteles bine? Cred ca o sa se realizeze acest lucru datorita faptului ca vom avea cea mai buna colaborare ISJ-Primarie-Director.

  4. Hunca nu stie ca Apostoaie ViolenTTA a fost prinsa copiind la examenul de definitivat si eliminata din examen? Halal conducere! Ce studii universitare a facut? Probabil pe la vreo facultate pe unde merge doar cu EUROI! A! Da! Probabil vreuna de pe la Suceava sau particulara ca la Stat e mai greu! Ce-i invata pe cei mici? Cum sa fure? Sau parintele a „miluit-o” cu ceva pe d-na Inspector General? Pacat de renumele scolii 11!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *