Viorel Şerbănoiu: La posturile de poliţie reînfiinţate nu se întorc neapărat foştii şefi de post

Viorel SerbanoiuŞeful Inspectoratului Judeţean de Poliţie, comisarul şef Viorel Şerbănoiu, a declarat, joi, pentru BotosaniNews, că cei 71 de şefi de post care vor prelua de la 1 septembrie posturile de poliţie reînfiinţate au fost deja stabiliţi. El susţine că numirile au fost făcute după o evaluare a agenţilor, fără a ţine cont de cine a fost şef de post înainte de reorganizarea Poliţiei.

Nu neapărat se întorc aceeaşi şefi de post care au fost. Noi am făcut o selecţie prin colegii de la Personal şi deja am împuternicit cei 71 de şefi de post, atâ vechi, cât şi noi„, a spus Şerbănoiu.

Şeful Poliţiei susţine că instituţia sa este pregătită atât financiar, cât şi logistic pentru reorganizare.

Mergem pe acelaşi suport logistic pe care l-am avut înainte şi credem că suntem pregătiţi sub aspectul ăsta, iar din punct de vedere financiar de asemenea avem asigurări că totul este foarte bine şi ne desfăşurăm activitatea în condiţii normale”, a adăugat Viorel Şerbănoiu.

Vă reamintim că de la 1 septembrie se reînfiinţează cele 71 de posturi de poliţie comunale, care au fost desfiinţate anul trecut prin constituirea celor zece secţii rurale regionale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *