Microbuzele de pe traseul 2 opresc la limita localităţii Cătămărăşti Deal

maxi taxiInspectorii Inspectoratului de Stat pentru Control în Transportul Rutier au micşorat, joi, traseul 2 al microbuzelor care asigură transportul local. Astfel, acestea nu au mai circulat până în Cătămărăşti Deal, ci s-au oprit doar până la fabrica de mobilă, exact la limita localităţii Cătămărăşti Deal.

Inspectorii ISCTR susţin că microbuzele circulă şi pe teritoriul comunei Mihai Eminescu, iar licenţa este doar pentru municipiul Botoşani şi au cerut reprezentanţilor societăţii Microbuzul intrarea în legalitate.

La rândul său, patronul Microbuzul, Dumitru Balan, a afirmat că pe acest traseu se circulă de ani de zile şi până acum nu a fost nicio problemă în acest sens. De această decizie sunt afectaţi mii de călători.

One thought on “Microbuzele de pe traseul 2 opresc la limita localităţii Cătămărăşti Deal

  1. Mare „pezevenchi” Micky asta. Da, se aranjeaza ca de obicei. Mai bine ar vedea cei de la ISCTR cum dispar in ceata microbuzele lui Miky dupa o anumita ora (mai devreme decit ora stabilita in licenta) mai ales Simbata si Duminica pe anumite trasee (ANL Bucovina, ANL Cismea si nu numai ) .
    Si in plus, in oras la bursa pariurilor circula zvonul cum ca ce n-a reusit Miky cu Eltrans pe vremea D-lui Flutur, va reusi acum pe mandatul actualului primar. Voi ce spuneti ? Pariati ? Cota este de 1 la 10 . Adicatelea, pariezi un leu si daca Miky preia Eltrans, cistigi 10. La Caritas cistigai cel mult 8 si in plus s-a lasat cu cacialma. Aciurlea este sigur !!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *