Prefectul i-a atenţionat pe directorii de deconcentrate să acorde o atenţie mai mare cetăţenilor

directori deconcentrate-colegiul prefecturalPrefectul Adrian Constantinescu le-a cerut, joi, directorilor de deconcentarte în cadrul Colegiului prefectural, să evalueze personal condiţiile oferite publicului în instituţiile pe care le conduc. Prefectul a spus că sunt directori care nu au trecut de luni de zile prin birourile unde intră cetăţenii şi nu ştiu ce dificultăţi întâmpină aceştia.

 „Indiferent cu ce probleme vi se adresează cetăţenii, timp de 8 ore pe zi trebuie să aibă cu cine să vorbească din partea instituţiei. Vă rog să vă asiguraţi că rampele pentru persoanele cu disabilităţi sunt utilizabile. Că traseele către birourile de interes sunt semnalizate, că spaţiile de aşteptare sunt echipate cu scaune, iar publicul are acces la un pahar cu apă sau o toaletă decentă”, le-a spus prefectul.

 Acesta a mai cerut şefilor de deconcentrate ca funcţionarii de la ghişee să fie instruiţi cu privire la atitudinea pe care trebuie s-o aibă în faţa oricărui cetăţean, indiferent de cât de curat, de tânăr sau de obosit este.

Politeţea, serviabilitatea şi buna intenţie nu trebuie să lipsească şi vă rog să sancţionaţi fără întârziere orice abatere în acest sens”, le-a spus prefectul directorilor de deconcentrate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *