Iavorenciuc îl atacă pe Ovidiu Portariuc: Să nu caute modele în Mazăre! Botoşaniul şi-a dorit un bărbat adevărat la conducerea Primăriei

Gheorghe Iavorenciuc, consilier local PER
Gheorghe Iavorenciuc, consilier local PER

Consilierul local al Partidului Ecologist Român îl acuză pe primarul Ovidiu Portariuc că continuă să-şi facă campanie electorală şi imagine pe „spatele” Primăriei. El s-a declarat nemulţumit că la organizarea Festivalului Verii-SummerFest nu s-a pomenit nimic de Consiliul Local Botoşani, deşi bugetul alocat organizării acestei manifestări a fost aprobat de Consiliul Local. Iavorenciuc a spus că Portariuc se află încă sub euforia alegerilor şi continuă cu campania electirală.

Să nu-şi aroge că acest Botoşani este al lui (nr.Ovidiu Portariuc). Sunt supărat, cum şi domnul Ţurcanu este supărat, că nu a fost promovat Consiliul Local. Consiliul Local este organizatorul acestui festival. Nu primarul. Nu continuăm noi campania electorală dând exclusivitate numai primarului„, a mai spus Iavorenciuc.

Consilierul local a continuat atacul verbal către primarul Ovidiu Portariuc şi i-a sugerat acestuia să nu-şi caute modele în Mazăre (nr.primarul Constanţei, Radu Mazăre) şi să nu-l aducă senator pe Şova (Dan Şova), în Botoşani.

Şova a făcut destule în Dolj, la el, de aia nu mai are loc acolo şi, hai să-l aducem la acest electorat, pe care ei îl consideră minimalizat. Botoşaniul şi-a dorit un bărbat adevărat la conducerea Primăriei, un model pentru alte primării din ţară. Nu el să-şi caute model pe Mazăre„, a adăugat consilierul local.

Acesta s-a arătat dezamăgit şi de ceea ce se întâmplă în Consiliul Local. „În Consiliul Local se fac lucruri mărunte, parcă sunt în Consiliul Local al elevilor sau al tineretului. Nu se discută lucruri serioase„, a adăugat Iavorenciuc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *