Scandal la UNPR! Domonco l-a excus din partid pe Campanu

Ioan Domonco si Liviu Campanu
Ioan Domonco

Decizie soc adoptata, joi, de presedintele UNPR Botosani, Ioan Domonco. Acesta a hotarat excluderea din partid a vicepresedintelui UNPR, senatorului Liviu Campanu. Masura a fost luata pe motiv ca Liviu Campanu a incalcat statutul partidului.

„Ioan Domonco, presedintele UNR- filiala Botosani ales la Conferinta Judeteana Botosani, din data de 18 decembrie 2010, avand in vedere urmatoarele aspecte imputabile domnului Campanu Liviu” decide ca „domnul Campanu Liviu este excus din randurile membrilor UNPR incepand cu data de 1 septembrie 2012”.

Lui Campanu i se imputa ca a incalcat statutul partidului, in sensul ca „membrii UNPR nu pot indeplini doua functii in partid in acelas timp” .

„Functia de presedinte sau vicepresedinte al UNPR este incompatibila cu cea de presedinte al organizatiei judetene de partid”, se mai arata in decizie.

Tot joi, Domonco i-a exclus din partid si pe candidatul UNPR la Primaria Botosani, Mihai Luca, care a fost presedinte al organizatiei municipale a UNPR, dar si pe presedintele UNPR Dorohoi, Gheorghe Rotaru.

3 thoughts on “Scandal la UNPR! Domonco l-a excus din partid pe Campanu

  1. Super presedinte! A demis un senator…si un …politician de marca. Palaria lui Nea Costica il apara. Cat si pentru care interese, nu stim. Asteptam foarte curiosi sa vedem finalul…Urmeaza campania de toamna. Quo vadis populis?

  2. Campanu este unul din cei mai incorecti politicieni.Alerga la 10 iunie ca un ogar sa gasesca tradatori sa formeze UNPR ca apoi la reprezentantii UNPR din sectiile de votare de la referendum sa le ceara cate 5o lei!Apropo’s her doktor,cu tichetele de analize medicale gratis pe care le dadeai cand candidai la CJ,cum ramane????spuneai ca dupa alegeri o sa comunici data examinarii…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *