Vezi sumele împărţite primăriilor de Direcţia de Finanţe în urma rectificării bugetare

Judeţul Botoşani a primit aproximativ 250 miliarde lei în urma rectificării de buget de luna aceasta. Banii au fost alocaţi pentru plata însoţitorilor persoanelor cu handicap, pentru stingerea unor datorii de către primării, dar şi pentru învăţământ. Anul acesta,  primăriile au primit bani şi pentru cheltuielile materiale la unităţile de învăţământ, cheltuieli care se finanţează de la bugetul de stat şi nu din bugetele locale ca până acum. De menţionat este faptul că banii primiţi pentru plata asistenţilor persoanelor cu handicap sunt asiguraţi pentru maxim două luni.

Cea mai mare sumă pentru echilibrarea bugetelor locale va merge către oraşul Flămânzi, respectiv 75.000 lei, municipiul Botoşani primind la acest capitoil doar 3 mii lei, iar Dorohoiul 2 mii lei.

Vezi cum au fost împărţiţi cei 1,8 milioane lei unităţilor administrativ teritoriale pentru echilibrarea bugetelor locale.

bani primarii 1
bani primarii
bani primarii

One thought on “Vezi sumele împărţite primăriilor de Direcţia de Finanţe în urma rectificării bugetare

  1. As dori daca se poate sa stiu si eu si inca citiva cetateni din localitatea Ringhilesti , com.Santa-Mare , pe ce sau cheltuit banii pentru adapatorile pentru animale de pe islaz.Stiu ca scriu in van dar incerc si eu marea cu degetul…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *