Vezi propunerile Partidului Ecologist, filiala Botoşani, la parlamentare!

Partidul Ecologist RomanPartidul Ecologist Român, filiala Botoşani, a anunţat, joi, propunerile de candidaturi pentru alegerile parlamentare din toamnă. Lista nu a fost încă definitivată, însă au fost prezentate propuneri pentru câteva dintre colegiile parlamentare. Astfel, printre persoanele care vor candida la parlamentare din partea Partidului Ecologist Român se numără Gheorghe Iavorenciuc, fostul liberal Romulus Eram, dar şi fostul democrat-liberal Daniel Alexandru.

Noi pregătim pentru alegerile parlamentare câteva mari surprize, care vor uimi pe toată lumea. Lista nu este încă definitivată„, a spus Mircea Costea, preşedintele PER Botoşani.

Astfel, propunerea pentru deputaţi pe Colegiul Dorohoi este Liviu Ailoaie-de profesie zootehnist, iar pentru Senat propunerea este Constantin Pâslaru-om de afaceri. Pentru Colegiul Darabani propunerea este Vasile Dascălu-inspector asigurări. Pentru colegiile din Botoşani propunerile sunt Gheorghe Iavorenciuc şi Romulus Eram pentru Camera Deputaţilor, iar pentru Senat Daniel Alexandru.

Acţiunile de mediu din Botoşani au avut număr mare de participanţi, iar acest lucru m-a făcut să mă implic într-un proiect politic privind ecologizarea, şi anume Partidul Ecologist Român„, a spus Daniel Alexandru.

La rândul său, Romulus Eram, a declarat că deocamdată nu şi-a depus adeziune la PER, întrucât situaţia sa în PNL nu a fost definitivată.

Am făcut o adresă către organizaţia municipală a PNL să îmi spună dacă mai sunt membru. Nu am primit încă un răspuns„, a spus Eram.

One thought on “Vezi propunerile Partidului Ecologist, filiala Botoşani, la parlamentare!

  1. Cate clase are acest COSTEA, de se da buricul pamantului? a mai fost consilier judetean si inainte, acum e flamand iar si se agita, pe la cate partide ai trecut umflatule?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *