Florin Ţurcanu: Cătălin Flutur este un om politic serios şi nu vine în plenul Consiliului Judeţean să facă opoziţie

Florin Turcanu
Florin Turcanu

Preşedintele Consiliului Judeţean apreciază activitatea fostului primar Cătălin Flutur în Consiliul Judeţean. Florin Ţurcanu a declarat că Flutur demonstrează, prin atitudinea pe care a avut-o până acum în Consiliul Judeţean, că este un om politic serios şi că nu vine în plenul CJ pentru a face opoziţie. Mai mult, Ţurcanu a declarat că va prelua toate ideile bune ale fostului primar, pentru că, mai spune preşedintele CJ, are experienţă în administraţie.

Îi mulţumesc domnului Cătălin Flutur pentru atitudinea pe care o are şi respectă Consiliul Judeţean, respectă proiectele cetăţenilor din judeţul Botoşani şi a fost de la începutul înfiinţării acestui consiliu alături de toate proiectele pe care noi le-am propus, le-a votat. Aşa cum am spus şi în campania electorală, nu putem arunca cu pietre într-un om care a făcut ceva pentru municipiul Botoşani. Lucrurile se văd şi îi doresc succes actualului primar să facă mai mult. De asta este competiţie, că cetăţenii l-au ales„, a precizat Ţurcanu.

Acesta a adăugat că a preluat Consiliul Judeţean cu o situaţie nu tocmai fericită, în timp ce Ovidiu Portariuc a preluat Primăria Botoşani cu realizări care sunt vizibile.

4 thoughts on “Florin Ţurcanu: Cătălin Flutur este un om politic serios şi nu vine în plenul Consiliului Judeţean să facă opoziţie

  1. MAI BINE I-ATI CEDA LOCUL DE PRESEDINTE AL CJ.
    DE ATATEA APRECIERI DIN PARTEA PSD SI USL I SE VA ACCENTUA CULOAREA PORTOCALIE.

  2. pt obs: l-a apreciat pe Flutur ca om politic, zi-mi de cate ori ai vazut ca un membru al puterii sa laude un membru al opozitiei. Bv lu Turcanu ca are curajul sa faca asta, in felul asta isi demonstreaza puterea…….

  3. Băi ciobene,primul lucru pe care trebuie să-l faci,dar pe care niciodata n-o să poţi să-l faci este să te exprimi corect in limba română!PE bune eşti de râsul curcilor…şi amuzi intelectualii mai ceva ca Verginel,Zmău ,Târzioru!

  4. care intelectuali? tu te consideri intelectual?
    ce anume ti se pare tie gresit la declaratia presedintelui?
    nu aveti ce face acasa si va legati aiurea de niste oameni care chiar fac ceva pt judet

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *