Preşedintele Tribunalului Botoşani renunţă la funcţie. Vezi motivele!

Adrian Toporascu, preşedinte Tribunal
Adrian Toporascu, preşedinte Tribunal

Preşedintele Tribunalului Botoşani, judecătorul Adrian Toporăscu, a decis să renunţe la funcţia deţinută. El a anunţat că se va retrage, în cel mai scurt timp, atât de la conducerea celei mai importante instanţe botoşănene, cât şi din magistratură. Toporăscu refuză să participe la un nou concurs pentru preşedinţia Tribunalului, iar mandatul său, de trei ani, expiră la 31 decembrie 2012.

Potrivit legii, el ar mai avea dreptul la un mandat, însă “în proporţie de 99%” a luat decizia de a se pensiona. De altfel, el are, de acum trei ani, decizia de pensionare.

Consider că după 34 de ani de muncă stresantă şi unde se depune un efort extraordinar e timpul să mă retrag şi să fac o retrospectivă a acestei perioade“, a afirmat Toporăscu.

Preşedintele Tribunalului susţine că, după ieşirea din magistratură, nu va deveni avocat, ci, cel mai probabil, se va apuca se scris cărţi de specialitate.

2 thoughts on “Preşedintele Tribunalului Botoşani renunţă la funcţie. Vezi motivele!

  1. Sunt convins ca ati trecut prin multe in viata si ati reusit sa ramaneti intangibil la multe presiuni, nu v-ati facut de ras meseria. Va doresc sanatate, sa va bucurati in liniste de pensie, cel putin tot atatia ani cat ati servit cu onoare si demnitate justitia romana.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com