Incredibil! Dezgropată la trei ani după ce a fost ucisă

mort scos din groapa Caz incredibil la Flămânzi. O femeie a fost dezgropată, marţi, din cimitirul din Poiana, la trei ani după ce a fost ucisă de concubinul său. Crima a avut loc în Italia, însă autorităţile italiene au decis continuarea anchetei, cu toate că ucigaşul a fost condamnat deja la 21 de ani de închisoare.

Carmen Mariana Mănucă a fost ucisă, în 2009, în regiunea italiană Catania. Ea a fost strânsă de gât de concubinul său, Alexandru Ichim, după care a fost abandonată pe un câmp din regiune. Cadavrul a fost sfâşiat de câini, fiind găsit când deja era în descompunere.

mort scos din groapa Tânăra din Flămânzi a fost repatriată într-un sicriu special şi înhumată apoi în cimitirul din Poiana.

Ulterior, criminalul a fost condamnat la 21 de ani de închisoare, dar se pare că bărbatul a cerut justiţiei italiene să reanalizeze dosarul, iar oamenii legii din Peninsulă s-au conformat.

Astfel, la propunerea Procuraturii din Italia, doi medici legişti italieni, însoţiţi de un procuror de la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, dar şi un ofiţer de la Direcţia de Investigaţii Criminale din Inspectoratul general al Poliţiei Române (comisarul şef Laurenţiu Mitrea), au ajuns marţi la Frămânzi, unde au făcut dezhumarea cadavrului.

mort scos din groapaSicriul a fost scos din groapă şi transportat la Spitalul judeţean Mavromati, iar aici medicii legişti au făcut o nouă evaluare a cadavrului.

Este vorba despre cineva care a fost omorât în Italia, iar acum vor să facă o contraexpertiză pentru probe. persoana de acolo a făcut recurs la decizie. Biserica nu se poate opune la treaba asta„, a spus preotul Petru Ştefănucă.

La deshumare a participat şi sora Marianei Carmen Mănucă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *