Caz ciudat la UPU: O studentă s-a prezentat cu un parazit intestinal într-un pahar şi a cerut examinarea acestuia

Caz mai puţin obişnuit la Unitatea de Primire Urgenţă Botoşani. O tânără de 21 de ani, studentă la medicină, s-a prezentat la urgenţă cu un parazit intestinal într-un pahar de plastic şi a cerut medicilor examinarea viermelui şi un control de specialitate în cazul ei. Medicii au constatat că tânăra suferă de parazitoză intestinală şi i-au recomandat tratament specific. Studenta era de loc din Bucureşti şi a venit la Botoşani, la Festivalul Verii. Cadrele medicale susţin că aceasta era şi băută.

În noaptea de sâmbătă spre duminică, la ora 2,30, un grup de tineri, participanţi la festival, a venit în urgenţă cu un pahar de plastic ambalat într-o pungă de plastic, ce conţinea un parazit intestinal, în vederea diagnosticării. Am fost protagoniştii unui adevărat show, dânsa dorind un diagnostic. Din nefericire, constatare diagnosticului de parazitoză intestinală cu tratamentul corespunzător va fi urmată in Bucureşti, de unde era tânăra respectivă„, a precizat un medic de la Unitatea de Primire Urgenţă.

Cadrele medicale de la UPU susţin că astfel de prezentări ciudate sunt rare. 

Am mai avut cazuri când îşi căutau vibratorul. Sunt situaţii care apar la miezul nopţii şi cu care ne-am învăţat”, a declarat un cadru medical.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *