Primăria Botoşani: Peste 100.000 de persoane au participat la Festivalul Summer Fest

Festivalul Verii-Summer FestReprezentanţii Primăriei Botoşani vin cu concluzii în urma desfăşurării Festivalului Verii-Summer Fest.

Potrivit acestora, în cele patru zile de festival au participat peste 300 de artişti locali, au avut loc peste 60 de activităţi culturale şi artistice şi au fost implicaţi zeci de comercianţi locali. De asemenea, peste 100.000 de oameni au participat la acest eveniment, SummerFest Botoşani aând şi promovare nu numai în presa locală, ci şi în cea regională, respectiv Iaşi, Suceava, Neamţ şi Botoşani.

 Ultima zi a Festivalului Verii SummerFest 2012 a fost un adevărat succes, spectacolul fiind garantat de un concert de muzică simfonică susţinut de Filarmonica Botoşani, de reprezentări artistice ale Asociaţiilor Culturale din Botoşani şi de o reprezentare muzicală a Ansamblului Folcloric Doruleţul.

primarul Ovidiu PortariucMomentul culminant al serii a fost marcat de trupa Guess Who care a încins atmosfera cu melodiile lor, finalul aparţinându-i compozitorului Bogdan Ota, acompaniat de orchestra Nordic Sonata, cu un concert care a încântat sufletul botoşănenilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *