Avocatul Cristian Popovici s-ar putea ocupa de procesele privind corecţiile financiare de la CJ

Cristian Dan Popovici
Cristian Dan Popovici

Avocatul Cristian Popovici, fost prim-procuror de pe lângă Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani, s-ar putea ocupa de procesele pe care le are Consiliul Judeţean pe corecţiile financiare primite la proiectele europene. Consiliul Judeţean vrea să achiziţioneze servicii juridice şi, potrivit preşedintelui Consiliului Judeţean, Florin Ţurcanu, avocatul Cristian Popovici, cu asociaţii săi, ar fi venit cu oferta cea mai mică.

Oferta cea mai mică era a domnului avocat Popovici, însă acolo  sunt mai mulţi avocaţi, vreo şase-şapte. Am cerut preţurile de la mai multe cabinete de avocatură pentru procesele pe care noi le avem în derulare şi cele ale avocatului Popovici sunt mai mici decât cele pe care le aveam noi până acum cu avocatul de la Suceava„, a precizat Florin Ţurcanu.

Consiliul Judeţean achiziţionează servicii juridice şi asta pentru că cei cinci jurişti ai instituţiei nu mai fac faţă valului de procese avute pe rol. Potrivit reprezentanţilor CJ, instituţiei i-au fost aplicate corecţii financiare de peste 10 milioane lei la proiectele europene, până la această dată fiind câştigat doar un singur proces de CJ, însă hotărârea nu este definitivă şi irevocabilă.

One thought on “Avocatul Cristian Popovici s-ar putea ocupa de procesele privind corecţiile financiare de la CJ

  1. cata VRAJEALA in aceasta afacere!!!!!! oare in trecut a fost vreo relatie intre Popovici ca procuror si cei care i dau contracte acum????vezi cum i a rasplatit Basescu pe unii!!!noi ne am cam saturat de incursiunile financiare de succes ale acestui Popovici!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *