Un bărbat de 40 de ani, internat la Spitalul de Psihiatrie în urma unui scandal

Spitalul de Psihiatrie Botoşani

Un bărbat de 40 de ani a ajuns la Spitalul de Psihiatrie după ce a adresat injurii unui vecin, dar şi soţiei sale. Duminică, în jurul orei 14:15,  poliţiştii Secției de Poliție Rurală nr.2 Corni au fost sesizați prin apelul unic de urgenţă 112 cu privire la faptul că în localitatea Schit-Orășeni, comuna Cristești, la locuința lui Ion S., a izbucnit un scandal.

 Poliţiştii deplasați la fața locului au constatat că P. Cătălin, de 40 de ani, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, aflându-se pe drumul public din satul Schit-Orășeni, în dreptul locuinței lui S. Ion, a adresat injurii și cuvinte jignitoare la adresa soţiei sale, Mihaela Mirela P.,  precum şi la adresa lui Ion S., provocând astfel indignarea cetățenilor care domiciliază în zonă.

La intervenția organelor de poliție, bărbatul a fost condus la Spitalul de Psihiatrie Botoșani,  întrucât se manifesta violent și avea un comportament agresiv.

El este cercetat pentru ultraj contra bunelor moravuri și tulburarea ordinii și liniștii publice și port ilegal de cuțit, urmând a se propune soluție procedurală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *