55 de profesori au fost admişi în Corpul naţional de experţi în management educaţional. Vezi lista admişilor!

inspectoratul scolar BotosaniUn număr de 55 de profesori au promovat concursul pentru selecţia experţilor în management educaţional. De asemenea, cinci nu au promovat concursul, 19 candidaţi au fost fără dosar şi 11 respinşi.

Sunt care nu şi-au mai depus dosarul sau nu au întrunit condiţiile„, a declarat Mihaela Huncă, inspector general al Inspectoratului Şcolar Judeţean.

În seria III-a a concursului de selecţie a cadrelor didactice au fost înscrise on-line 90 de persoane. Cadrele didactice care au promovat concursul pot accede la o funcţie în învăţământ.

Vezi lista admisilor: http://www.isjbotosani.ro/img/uploads/sebi.mihalache/file/perfectionare/Rezultate_Concurs_EXPERTI_seria_3.pdf

3 thoughts on “55 de profesori au fost admişi în Corpul naţional de experţi în management educaţional. Vezi lista admişilor!

  1. CRED CA FLOREA VASILE LUCIAN DE LA DARABANI SIGUR AVEA DOSARUL COMPLET SI TOATE DOCUMENTELE NEFALSIFICATE. e DITAMAI EXPERTUL!

  2. FELICITARI DOAMNEI INSPECTOR !!!! PENTRU LISTA RUSINII !!!! SUNT MAI MULT DE JUMATATE DIN LISTA PROFESORI DOAR CU NUMELE , PENTRU CA NU PREA DAU PE LA ORE MERG DOAR LA PERFECTIONARI SI DEVIN EXPERTI… IAR IN FATA ELEVILOR DEVIN RATATI . O SPUN CUTOATA RESPONSABILITATEA PEMTRU CA CUNOSC PERSONAL 24 DIN ACESTI EXPERTI..,….. SUNT INAPTI CA PROFESORI DAR EXPERTI IN CORPUL NATIONAL… halal lor… COPIII NOSTRI …. VAI DE CAPUL LOR CU ASEMENEA EXPERTI!!!!

  3. Pana si tanti Maria – femeia de serviciu de la socla adaca isi depunea dosarul era aprobata in corpul celor experti.Ce a facut Ada Macovei dar Hunca intrece orice masura, aveti ce ati ales.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *