Florin Ţurcanu, nemulţumit că municipalitatea nu a promovat şi Consiliul Judeţean la Festivalul Verii

florin turcanuPreşedintele Consiliului Judeţean s-a arătat nemulţumit că instituţia pe care o conduce nu a fost promovată pe afişele realizate pentru Festivalul verii, deşi, susţine Florin Ţurcanu, s-a contribuit cu 500 milioane lei vechi alături de municipalitate. El spune că, în plus, Orchestra „Rapsozii Botoşaniului”, aflată în subordinea CJ, a susţinut concert gratuit în cadrul manifestărilor prilejuite de acest eveniment.

Noi am alocat la fel cât a alocat şi Primăria şi nu am pus nicio condiţie. În plenul Consiliului Judeţean din 29 august vom aproba 500 milioane lei vechi pentru festival, Rapsozii Botoşaniului au cântat gratuit, am făcut apel la toate comunele care au venit şi cântă gratuit. Dar, după banii pe care îi dai trebuie să fie şi promovarea respectivă. Apare Primăria Botoşani şi undeva jos scrie cu sprijinul CJ. Dacă am pus bani la fel, trebuia să fie pe picior de egalitate„, a precizat Florin Ţurcanu.

Florin Ţurcanu nu a fost la deschiderea Festivalului Verii, întrucât se afla în Bucureşti.

3 thoughts on “Florin Ţurcanu, nemulţumit că municipalitatea nu a promovat şi Consiliul Judeţean la Festivalul Verii

  1. Care este pretul real al acestui festival? Cei care vand acolo platesc in jur de 2000 euro /10 mp. Cine castiga de fapt din acest festival ? Ce se intampla cu terasele din zona bulevardului care au angajati si care platesc impozit si taxe tot anul, iar pe timpul festivalului au in fata teraselor tot felul de banci, chioscuri, dozatoare de bere, furandu-le clientii ? Cate locuri de munca s-au creat cu acest festival ? Cate persoane au fost angajate ? Cei care au organizat din cadrul primariei ar trebui sa ofere un raspuns cetatenilor. In slujba cetatenilor ! – suna cunoscut acest slogan ?

  2. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Papagalul asta de Aivancesei ce mai vrea?Sta ascuns in casa si comenteaza la toate articolele?La munca si lasa minciunile!Ai candidat si ai vazut cate voturi ai primit asa ca nu mai continua cu minciunile si prostiile!

    1. Ce te face sa crezi ca stau ascuns in casa ? Chiar daca am candidat la functia de primar si consilier local si am avut 548 de voturi pentru primar si peste 400 de voturi pentru consilier local, in caliate de cetatean al acestui judet care platesc taxe si impozite am dreptul sa stiu ce se face cu acesti bani. Un lucru trebuie sa intelegi si tu chiar daca te ascunzi si nu ai curajul sa-ti dai numele si prenumele real, atat primarul orasului cat si presedintele Consiliului Judetean nu se afla pe propria mosie si trebuie sa raspunda de ceea ce fac. Care sunt minciunile pe care le-am scris in comentariul de mai sus? Am pus simple intrebari , dar daca acestea te deranjeaza ma bucura acest lucru pentru ca stiu ca numai adevarul deranjeaza. Prefer sa fiu papagal decat cioara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *