Doi copii au fost accidentaţi grav, joi seară, de o căruţă

Doi copii au fost accidentaţi grav, joi seară, de o căruţă. Marian Volodea R., de 18 ani, din localitatea Vercicani, județul Suceava, conducea un atelaj hipo neînregistrat, încărcat cu material lemnos, pe un drum sătesc din comuna Tudora. Căruţa a pătruns pe contrasens,  împrejurare în care a surprins și a accidentat  pe Ș. D.  de 7 ani, din localitatea Tudora. Acesta circula regulamentar din sens opus pe o bicicletă și era însoțit de fratele său Ș. P., de 12 ani.

Conducătorul atelajului hipo a părăsit locul faptei, fiind depistat de către poliţişti pe raza localității Tudora. În urma testării cu aparatul etilotest a conducătorului atelajului a rezultat o valoare de 0,20 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la Spitalul Județean Botoșani, unde i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

  Tânărul este cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului de către conducătorul vehiculului inplicat în accident fără încuviințarea organelor de poliție.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *