Disponibilizările la Nova Apaserv continuă. Alţi 40 de angajaţi vor fi concediaţi

Nova ApaservDisponibilizările la Nova Apaserv vor continua şi în perioada imediat următoare. Vicepreşedintele Consiliului Judeţean, Gheorghe Sorescu, susţine că pe lângă cele 15 posturi reduse în organigramă săptămâna trecută şi care trebuiau operate anul trecut, vor mai fi reduse încă aproape 40. Potrivit acestuia, organigrama va rămâne la 435 de salariaţi de la 490 câţi sunt în prezent.

Celelalte disponibilizări vor fi cât de repede, pentru că deja suntem în faza în care se fac propuneri pentru Consiliul de Administraţie, se aprobă noua organigramă. Aceste lucruri trebuie finalizate până în luna septembrie. Cei de la apă trebuie să înţeleagă că nu mai sunt regie. Sunt societate comercială care are un patronat. A dispărut ideea de regie, când era fericire, luau salarii şi făceau datorii. Este o societate care trebuie să funcţioneze pe principii de eficienţă. Cu alte cuvinte, dacă sunt mai mulţi trebuie să restructureze, iar dacă au salarii mai mari trebuie să le reducă„, a precizat Sorescu.

Salariaţii care vor fi trimişi în şomaj vor primi salarii compensatorii, respectiv trei salarii. Şi salariile din unitate vor fi regândite şi micşorate.

Salariile ne-au ridicat, celor de la Consiliul Judeţean, mari semne de întrebare. Fiecare are sporuri. Sunt persoane cu cumul de funcţii, adică pe lângă salariu i s-a mai dat ceva„, a adăugat vicepreşedintele CJ.

One thought on “Disponibilizările la Nova Apaserv continuă. Alţi 40 de angajaţi vor fi concediaţi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *