Incredibil! O instituţie publică are sediu într-o maşină

institutie publica in masina Situaţie neobişnuită la Botoşani. O instituţie deconcentrată, de interes public, nu are sediu, iar angajaţii săi îşi desfăşoară activitatea într-un autospecială de serviciu. Instituţia a fost înfiinţată anul trecut, însă, până acum, nu a achiziţionat un sediu.

Este vorba despre Inspectoratul de Stat pentru Controlul Traficului Rutier, o instituţie care a preluat, din 2011, o parte din prerogativele Autorităţii Române Rutiere (ARR), Registrului Auto Român şi Secţiei Drumuri Naţionale.

institutie publica in masina Unitatea are patru inspectori, printre care şi doi foşti sefi ai ARR, Mihăiţă Popa şi Liviu Alexa, care, de altfel, este şi seful unităţii.

În fiecare dimineaţă, cei patru inspectori se întâlnesc la „biroul mobil”, adică la maşina ISCTR parcată pe Calea Naţională în faţa sediului ARR.

Ei s-au obişnuit să îşi facă treaba în maşină, după care să meargă în teren pentru a controla traficul de marfă de peste 3,5 tone şi transportul de persoane cu maşini de peste 8+1.

Lucrătorii instituţiei speră ca Bucureştiul să le acorde un spaţiu, fie cumpărând, fie închiriind, fie construind un sediu.

4 thoughts on “Incredibil! O instituţie publică are sediu într-o maşină

  1. Ar fi foarte bine daca si-ar face treaba cand ies in trafic. Dar la cum arata drumul Corni-Botosani din cauza masinilor de mare tonaj care nu respecta incarcatura admisa, s-a zice ca acestia nu fac decat sa doarma la umbra copacilor de la Baisa. De ce nu intra pe drumul judetean amintit sa vada cum arata acesta? Este strigator la cer cat este de stricat de aceste masini supraincarcate si , implicit ,de patronii balastierelor din zona.Asteptam interventia controlorilor si pe acest tronson.!!!!!

  2. Aceasta institutie trebue desfiintata. Nu-si face datoria de loc.Este o institutie de spagari care aduna bani de la transportatori ptr.averile lor… Rusine sa va fie.

  3. au acusi un an de la infiintare,sa spuna domnu Alexa cate amenzi a incasat isctr? per total si pe fiecare inspector.

  4. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    D-l Alexa nici nu stie cu ce se manca ISCTR habar nu are ce trebuie sa faca.e ca umplutura sa ia banii statului.Daca il intrebi ptr ce iti da amenda nic nu stie .:)))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *