Zece directori de şcoli înlăturaţi de pe funcţii. Vezi cine le-a luat locul!

Mihaela Hunca, inspector general al ISJ
Mihaela Hunca, inspector general al ISJ

Consiliul de Administraţie al Inspectoratului Şcolar Judeţean a continuat, joi, schimbarea directorilor de şcoli, ale căror contracte de management au fost expirate. Pe listă apar nume noi, dar şi foşti directori schimbaţi de fost conducere a IŞJ. Reprezentanţii IŞJ susţin că schimbările vor continua, vineri urmând să aibă loc un nou Consiliu de administraţie la IŞJ.

Potrivit oficialilor IŞJ, la Scoala Albeşti a fost numit pe funcţia de director Mihai Ciocan, Şcoala Coţuşca- Marinică Sandu (director ) şi Georgel Zaharia (director adjunct).

Şcoala 7 Dorohoi- Liliana Pădurariu (director), Liceul Ştefăneşti – Elena Marineac (director adjunct), Şcoala Hudeşti- Aurel Moşneguţu (director), Şcoala 6 Botoşani -Sabina Horopciuc (director adjunct), Şcoala 7 Botoşani-Doina Fostea (director), Şcoala 14 Botoşani-Elena Dămii (director) iar Ana Maria Clocotici (director adjunct).

La Colegiul Tehnic „Gheorghe Asachi” a fost numită Diana Moruzi pe funcţia de director, iar la Colegiul Economic a fost numit Ioan Huţanu (director), iar Corina Valinciuc (director adjunct).

Până pe 31 august vom face toate schimbările la nivelul şcolilor„, a declarat Mihaela Huncă, inspector general al IŞJ.

4 thoughts on “Zece directori de şcoli înlăturaţi de pe funcţii. Vezi cine le-a luat locul!

  1. Care este diferenta intre USL si PDL ? Vin ai nostri, pleaca ai nostri ! Dar oamenii care nu fac politica, care nu pupa in fund pe cineva din politica vor fi promovati vreodata ? Au acces la functii ? Ei sunt buni numai la munca, votat si platit taxe si impozite.

  2. Mai mult ca sigur ,nu!!! Nu conteaza ca ai invatat, ca ai facut multe sacrificii pt un master in management , daca nu ai culoarea potrivita n-ai nici o sansa! Buna tara, rea croiala!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *