Cinci inspectori şcolari înlocuiţi în funcţii. Află cu cine au fost schimbaţi!

inspectoratul scolar botosaniConsiliul de Administraţie al Inspectoratului Şcolar Judeţean a decis, miercuri, înlocuirea unor inspectori şcolari. Mihaela Huncă, inspector general al IŞJ, a declarat că persoanele care vor veni să lucreze în Inspectoratul Şcolar sunt adevăraţi profesionişti. Schimbările în instituţie nu se opresc aici. Vineri, vor fi schimbaţi alţi inspectori şcolari numiţi de vechea conducere.

Astfel, CA al IŞJ a decis înlocuirea inspectorului şcolar pentru învăţământ preprimar, în locul Aureliei Ciura fiind numită Paula Gavriluţă. De asemenea, a fost schimbat şi Liliana Chira, inspector şcolar pentru monitorizarea curriculumului descentralizat, în locul acesteia fiind numit profesorul Dragoş Mugurel Cristea. Şi inspectorul de informatică Sebastian Mihalache a fost înlocuit cu Liliana Chita, aici fiind jumătate de post, în timp ce în locul inspectorului pentru învăţământ particular, Rodica Egner, a fost numită aceeaşi Liliana Chira, şi aici fiind tot jumătate de post.

Un alt inspector înlocuit în funcţie a fost Artemiza Merticaru, la chimie-fizică, în locul acesteia fiind numită Nadia Guluţă.

Mulţumesc inspectorilor care au fost pe funcţie până în acest moment, pentru colaborarea pe care am avut-o cu ei. Am lucrat foarte bine şi vreau să vă asigur că în numirea noilor inspectori s-a ţinut cont în primul rând de competenţa profesională„, a spus Mihaela Huncă.

4 thoughts on “Cinci inspectori şcolari înlocuiţi în funcţii. Află cu cine au fost schimbaţi!

  1. Daca s-au numit inspectori pe competenta profesionala, suntem linistiti! De ce nu s-a numit si conducerea ISJ pe competenta profesionala. Cred ca numai profesorii de sport sunt competenti caci e plin inspectoratul de ei. Probabil la educatie fizica si sport se face carte mai mult si se invata pe rupte.

  2. Pdl-istii Cojocaru,Achihaitei si restul lingailor pdl ce mai cauta in inspectorat? Afara cu ei! Nu le ajunge ca au lins blide la matracuca Macovei?Aloooo Usl! Se aude? dati afara toti pdl-istii!

    1. Capul plecat sabia nu-l taie ! Saruti mana stapanului si ramai inspector ! Doresc sa fiu si eu promovata la ISJ Botosani. ce trebuie sa fac ? Multumesc anticipat pentru indicatii !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *