Trupa de teatru „Drama Club” de la Laurian, cea mai bună la un festival din Alexandria

Drama Club-LaurianTrupa de teatru „Drama Club” al Liceului AT Laurian a fost răsplătită cu cele mai multe premii la Festivalul de teatru tânăr „Ideo Ideis”, organizat în municipiul Alexandria în perioada 13-21 august. Astfel, „Drama Club” a primit premiul pentru cel mai bun spectacol, trupa prezentându-se în concurs cu piesa „Ssst!”, o adaptare după „Îmblânzirea scorpiei” de William Shakeaspeare. De asemenea, cel mai bun actor în rol principal a fost desemnat Andrei Redinciuc, iar Alexandra Zorilă a obţinut premiul pentru cea mai bună actriţă în rol principal. S-a mai acordat premiul pentru regie si scenariu pentru Mirela Nistor si Alexandru Sarbu. Premiul pentru cea mai bună scenografie a revenit lui Gelu Rîşca de la „Atelierul de teatru” Botoşani, iar premiul special al juriului i-a fost acordat lui Serban Lazarovici de la “Drama Club” Botoşani.

Pentru concursul ediţiei a VII-a a festivalului de la Alexandria au fost selectate nouă trupe de teatru tânăr din Bucureşti, Bacău, Roman, Piatra Neamţ, Constanţa, Iaşi şi Botoşani.

One thought on “Trupa de teatru „Drama Club” de la Laurian, cea mai bună la un festival din Alexandria

  1. Felicitări foştilor mei elevi – Mirela(Ela) Nistor şi Şerban Lazarovici! Să aveţi parte de realizări deosebite pentru că meritaţi.Felicitări trupei de teatru! Acolo aţi reprezentat oraşul nostru, pe noi – cei care vă ajutăm să vă conturaţi personalitatea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *