Doina Federovici: În ciuda deciziei CCR, acest referendum a marcat o victorie a românilor

Doina Federovici, vicepresedinte CJ
Doina Federovici, vicepresedinte CJ

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Botoşani, Doina Federovici, a comentat, marţi, decizia Curţii Constituţionale de a invalida referendumul pentru demiterea preşedintelui. Ea consideră că, în ciuda deciziei CCR,  acest referendum a marcat o victorie a românilor, iar Traian Băsescu a primit o lecţie cruntă din partea a peste 8  milioane de români.

87% dintre cei care vin la alegeri de obicei i-au spus sa plece! Este cel mai mare vot împotriva unui preşedinte din istoria democratică a României! Niciodată, de la votarea Constiuţiei în 1991, nu s-au mobilizat atât de mulţi oameni pentru a transmite un semnal politic”, a spus Federovici..

Vicepreşedintele Cj susţine că USL va respecta decizia CCR, pentru că aşa este normal într-un stat de drept. Chiar dacă nu suntem de acord cu decizia, o vom respecta. Noi respectam legea şi instituţiile – şi vrem sa arătăm şi prin acest lucru că suntem diferiţi de Traian Basescu şi PDL.

Chiar dacă se întoarce la Cotroceni la masa verde, Traian Băsescu este un preşedinte înfrant. Instituţional, va fi respectat. Ca om politic, nu va mai fi ascultat şi respectat de nimeni. Dacă ar fi avut decenţă şi bun simţ, ar fi ascultat de vocea românilor şi ar fi facut un gest normal – şi-ar fi dat demisia. Nu a făcut-o, pentru că vrea cu orice preţ să se agaţe de funcţie. Pentru noi este clară direcţia pe care românii o vor. Planul nostru este clar: continuăm lupta cu Traian Băsescu şi cu ce reprezintă el şi PDL şi  continuăm guvernarea. Avem acum de arătat că guvernarea noastră este mai bună, că proiectele noastre sunt mai bune şi ca suntem mai potriviţi pentru Romania decat PDL si Traian Băsescu. Am aratat-o deja în primele 100 de zile”, a adăugat Federovici.

3 thoughts on “Doina Federovici: În ciuda deciziei CCR, acest referendum a marcat o victorie a românilor

  1. Ati aratat euro a crescut cu 10% nesimtitilor de USL-isti,la RAJ APA concedieri,la Posta concedieri,mincinosilior!!!!!!1

  2. 87% din 46% -asa cred ca ar trebui sa spuneti. Sun unul din cei care nu s-au prezentat la vot dar nu pentru ca iliubesc pe Basescu sau ca a cerut PDL -ul ci pentru ca imi este scarba de politica care se face. Da se face numai politica propriului interes. Doamna Doina Federovici ati participat cu surle si trambite la inaugurarea centrului de copii Prietenia, ati chemat presa la inugurare dar sa stiti ca desi a trecut ceva timp de atunci,nici acum acesta nu este locuit. Ati procedat la fel ca PDL-ul inainte de alegeri cu casa Sofian si parcarea subterana dupa care acestea stau inchise. Aceleasi apucaturi ca pe vremea comunismului numai ca diferenta ca acelora le era si frica . Ma intereseaza sa se respecte legea nu dupa bunul plac a unora. Cu ce o ducem mai bine dupa 3 luni de guvernare USL ? L-ati acuzat pe Basescu cu casa Dante, dar primul lucru care s-a facut (dar nu s-a terminat ) a fost modificarea biroului de catre presedintele C.J. Daca un presedinte de Consiliul Judetean ales pentru 4 ani nu-i place biroul, de ce un presedinte de tara sa-i placa o casa in care poate va locui pana la moarte ? ,, In perioada de executie a lucrarilor s-au gasit solutii alternative de gazduire a tinerelor din acest centru de plasament, astfel incat acum cand se intorc aici putem spune ca vin la o casa noua – a mai adaugat Doina Federovici.,, Cand se intorc totusi copiii ? Inaugurarea a avut loc in data de 10 august iar pe data de 20 nu era nici un copil, centrul fiind pustiu. Frumoase fotografii s-au facut la inaugurare !!

  3. EI DA ! DAR DIN CEI 7 MIL AU VOTAT SI NU SUSPENDARII ! ACEASTA MASCARADA , NUMAI LA NOI , LA ROMANI , POATE FI ASA ! CE RUSINE PTR CEI CE SUNT AZI IN FATA TARII ! MINT CU MARE TUPEU ! INTRA CU ,,BOCANCII ” PESTE TOT ! POFTIM , DEMOCRATIE !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *