Florin Ţurcanu, nemulţumit că poliţiştii rutieri sunt cu ochii pe fermieri

Florin Turcanu
Florin Turcanu

Preşedintele Consiliului Judeţean şi-a exprimat nemulţumirea, luni, în cadrul şedinţei Autorităţii Teritoriale şi de Ordine Publică, faţă de faptul că poliţiştii rutieri sunt cu ochii pe fermieri. Florin Ţurcanu susţine că agricultorii sunt „taxaţi” cu amenzi de către poliţiştii rutieri şi pentru simplu fapt că acestora nu le funcţionează semnalizările la utilajele agricole. El a cerut şefului Poliţiei Botoşani , Viorel Şerbănoiu, să analizeze situaţia şi consideră că este normal ca mai întâi acestora să le fie aplicat un avertisment , după care şi amendă. 

L-am rugat pe domnul Şerbănoiu să înţeleagă că şi avertismentul este un act legal şi poate fi folosit. Sunt foarte mult amendaţi oamenii care îşi lucrează terenurile, că nu au semnalizare…Poate în câmp, la arat, i s-a ars becul, iar când iese în stradă vine domnu poliţist şi îi dă amendă. 5 milioane lei pentru că nu are semnalizare„, a spzs Florin Ţurcanu.

2 thoughts on “Florin Ţurcanu, nemulţumit că poliţiştii rutieri sunt cu ochii pe fermieri

  1. turcanu e un dobitoc.am avut accident si era sa mor din cauza unui tractorist care nu avea nici un bec aprins pe timp de noapte la remorca cu fan.sa dea dumnezeu sa pateasca si el ce am patit eu si apoi mai vedem.oricum domnule turcanu esti un taran murdar!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *