Director de şcoală demis, repus în funcţie. Vezi de cine e vorba!

mihaela hunca
Mihaela Hunca, inspector general al ISJ

Directorul unei şcoli din judeţ a fost repus în funcţie, după ce abia în urmă cu două săptămâni a fost demis. Este vorba de Maria Magopeţ, de la Şcoala Dumbrăviţa-Ibăneşti, care a fost înlocuită în funcţie pe 6 august cu Cornel Drescanu. La doar două săptămâni de la instalare, Cornel Drescanu şi-a dat demisia din funcţie. Întrunit vineri, Consiliul de Administraţie al Inspectoratului Şcolar Judeţean a numit-o din nou în funcţia de director pe Maria Magopeţ.

La Şcoala Dumbrăviţa şi-a dat demisia directorul care era nou pus în funcţie şi am numit-o pe doamna Magopeţ„, a precizat Mihaela Huncă, inspector general al Inspectoratului Şcolar Judeţean.

Consiliul de administraţie al IŞJ se va întruni săptămâna aceasta din nou pentru a pune în discuţie cazul celor peste 100 de directori de şcoli, ale căror contracte au expirat.

Şcoala Ibăneşti-Cornel Drescanu în locul Mariei Magopeţ

8 thoughts on “Director de şcoală demis, repus în funcţie. Vezi de cine e vorba!

  1. Felicitari conducerii ISJ pentru numirile de directori. Isi dau cu dreptul in stangul. Aproape in toate scolile unde au schimbat directorii au adus numaioamenii fara nici un caracter si care au inceput sa faca tot genul de iinvarteli.

  2. Domnule Ionel as vrea sa vacontrazic dar nu pot. La Darabani cei doi directori Ignat si Florea au inceput smecheriile. Se trag sforile pentru sotia lui Florea si pentru prietenii lui Ignat. O sa vedeti peste doua saptamani pe cei angajati.

  3. La Darabani vorbiti voi de smecherii, oameni buni cei de la Darabni sunt mici copii pe langa cei de la Laurian si mai ales la Eminescu

  4. ai dreptate, ionel! Daca vrei sa creezi haos, faci schimbari de dragul schimbarii. Probabil ca pt. Drescanu era mult prea mare caciula (responsabilitatea) decat ar fi putut duce. Nu credeti ca o scoala se conduce impreuna cu colegii? Iar daca toate cadrele erau impotriva lui Drescanu, cum credeti ca s-ar fi derulat lucrurile?. Probabil asa cum vrea USL-ul – un haos total. Felicitari d-nei Magopet!!

  5. „Nu mor caii cand vor cainii”. Schimbare de dragul schimbarii nu se poate Pentru cei profesionisti ce au dat dovada de seriozitate precum si de rezultate necontestate nu cred ca era nevoie de schimbare.Adevarul si realitatea intotdeauna trebuie sa invinga.FELICITARI D-NA INSPECTOR PENTRU CA V-A VENIT MINTEA LA CAP(chiar daca printr-o imprejurare a demisiei d-lui Dretcanu).Oricum va veti da seama in interiorul sufletului dv. ca politicul e murdar(daca sunteti profesionista).FELICITARI D-NEI MAGOPET SI MULT SUCCES!!!

  6. Magopet este o perversa a facut numai afaceri murdare cu barbatasu primar cine mai este ca ei sa plece cu tot cu PDL , CIOBENI AMANDOI RUSINE INVATAMANTULUI -DEMISIA LUI DRESCANU A VENIT IN URMA AMENINTARILOR LUI MAGOPET PRIMARU ESTE UN PDLIST INRAIT ACUM SA MAI CALMAT SI SE LINGUSESTE PE LANGA PSD ,AVETI GRIJA DE ACESTI MAFIOTI.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *