Tineri beţi la volan. Recordul de alcoolemie l-a deţinut un tânăr de 27 de ani: 1,13 mg/l alcool pur în aerul expirat

Trei tineri au fost prinşi băuţi la volan, recordul de beţie fiind deţinut de un tânăr de 27 de ani. Duminică seară, în jurul orei 21.05, poliţiştii rutieri l-au depistat pe Tiberiu C. de 27 ani, din comuna Mihai Eminescu, care conducea  autoturismul proprietate personală pe DN 29 B,  având o concentraţie alcoolică de 1,13 mg/l alcool pur în aerul expirat .

În aceeaşi zi, poliţiştii rutieri din cadrul  Poliției Orașului  Flămânzi, au depistat în trafic pe Mihail A. de 35 ani, din Flămânzi, conducând un autoturism sub influența băuturilor alcoolice, respectiv avand o concentratie de 0,68 mg/l alcool pur în aerul expirat. 

 În noaptea de duminică spre luni, în jurul orei  00.30 , poliţiştii rutieri l-au depistat pe Florin C. , din orasul Flamanzi,  în timp ce conducea  un autoturism pe DE 58, având o concentraţie alcoolică de 0,95 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Cei trei şoferi s-au ales cu dosar penal, fiind cercetaţi pentru  conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de  către  o  persoană  care  are  o  îmbibație  alcoolică   peste limita legală .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *